Lush Sugar Plum Fairy

Lush heeft weer mooie dingen uitgebracht. Elfjes-achtige lippen met een pruimen kleurtje. Je moet het maar bedenken! Lees verder of deze producten je in magische sferen brengen!

Lush Sugar Plum Fairy

Ik heb twee producten getest. De lipscrub en de liptint. De geur van beide producten is vrijwel hetzelfde. Ik heb een beetje het gevoel alsof ik een goedkope en zeer chemische geurkaars over mn lippen smeer. Het ruikt erg zoet. Nou heb ik daar geen problemen mee, (mede suikerverslaafden steek je hand op!!!) maar van deze geur word ik toch wel een beetje misselijk. Ik ruik niet echt wat van pruimen terug. Meh, nee ik vind het echt niet lekker ruiken.

De lipscrub

De lipscrub werkt wel goed mits je je neus dicht houdt. Het product is op basis van basterdsuiker, jojoba olie en zoete wilde sinaasappelolie. Het haalt al de velletjes op mijn lippen weg. De scrub is eetbaar. Na het scrubben zou je je lippen af kunnen likken. Water werkt ook. Neutraliseert direct een beetje die geur.

De liptint

De liptint glijdt soepel over mijn lippen. De kleur is niet helemaal wat ik er van verwacht had. Ik had een paarse tint verwacht. Pruim, paars. Het pakt op mijn lippen meer als een donkere fuchsia roze uit. Prima kleurtje, maar het staat me voor geen meter. De kleur is vrij koel en erg fel. Mijn lippen voelen op het moment wel zacht, maar hydrateren doet het niet echt. En wederom, de geur. Erg aanwezig.

Conclusie

De producten doen hun werk. Als je van fuchsia roze en chemische geurkaarsen houdt, ren dan snel naar je dichtstbijzijnde lush winkel (of online) om deze nog in de sale te scoren!

 

De liptint kost in de sale E 4,98. Normaal kosten ze E 9,45.

https://nl.lush.com/products/christmas/sugar-plum-fairy-0

De lipscrubs kosten E 8,95.

https://nl.lush.com/lippen-0

 

 

_dsc0953