Alleen op vakantie

Een paar weken geleden besloot ik er even tussenuit te gaan. Alleen. Voor het eerst! Ik koos voor Kos, Griekenland. Niet te moeilijk 😉 Ook besloot ik mijn vakantie te filmen. Klik snel verder om het te zien!!!

Alleen op vakantie

Ik was nog nooit alleen op vakantie geweest. Het zat al jaren in mijn hoofd. Ik vond de stap altijd net iets te groot. Maar laatst heb ik de knoop doorgehakt en ben ik gegaan! Ik was dagen van tevoren vreselijk nerveus, eenmaal op Schiphol ebde dat wel weg.

Ik had een appartementje vlakbij Kos Stad. De eerste dagen was het echt dramatisch slecht weer. Ik had geen idee wat ik moest gaan doen. Lesje schakelen en flexibiliteit haha. De dagen daarna waren gelukkig wel zonnig! Ik ben dan ook al vrij snel ernstig verbrand. Lesje naar je moeders stem in je hoofd luisteren en onder de parasol gaan liggen. Ik heb me goed vermaakt, lekker gegeten en vooral ontspannen. Heimwee hoorde er ook bij, maar dat heb ik altijd wel. Het hoogtepunt was toch wel, na een lange fietstocht, flamingo’s zien!

Ik heb alles gefilmd, dus veel kijkplezier!!!