The Wild Unknown Tarot

Tarot kaarten heb ik altijd onwijs intrigerend gevonden. Ze kunnen je zoveel inzicht bieden. Magisch vind ik het. Toen ik klein was keek ik altijd naar de kaarten die mijn moeder had. Echter vind ik veel sets erg ingewikkeld en niet instap vriendelijk. Het afgelopen jaar heb ik twee keer een professionele lezing gehad. Nu werd het tijd om zelf een set aan te schaffen. Ik koos voor de mooie kaarten van Kim Krans. Lees snel verder hoe het bevalt!

The Wild Unknown Tarot

Zoals ik al zei kunnen tarot kaarten je onwijs veel inzicht bieden. Je kunt bijvoorbeeld een dag kaart trekken maar ook een legging doen met meerdere kaarten. Doe bijvoorbeeld een inzicht legging of een legging met betrekking op het verleden, heden en de toekomst. Zo heb je nog veel meer soorten vormen die je toe kunt passen, van simpel tot ingewikkeld. Als je een legging doet kun je een vraag stellen. Het kan een vraag zijn waarop je je vandaag moet focussen of natuurlijk een complexer probleem. De kaarten verbinden je met je innerlijke wereld en met de huidige situatie waarin je verkeert. Door tarot kaarten te gebruiken kun je meer inzicht krijgen en hierdoor je zelfkennis vergroten. Ook kunnen gevoelens die je ervaart, maar die je niet altijd duidelijk zijn, verheldert worden.

Het kaartendeck van Kim Krans

De set die ik gekocht heb, bevat een set kaarten en een boek. Dit alles zit in een mooie bewaardoos. De illustraties zijn werkelijk prachtig getekend. Ze zijn wel iets anders dan de gemiddelde kaarten set, maar de symbolen en betekenissen blijven hetzelfde. Het boek wat erbij zit geeft duidelijke uitleg. Het is redelijk simpel. Wat mij betreft is dit een heel fijne set om mee te beginnen.

Eigen ervaring

Sinds ik de kaarten heb trek ik elke dag een kaart. Op deze manier leer ik alle kaarten goed kennen en raak ik gewend aan de wijze waarop ik moet schudden en leggen. Ik vind het heel erg fijn om s’ochtends een moment te nemen waarop ik me bewust ben van mijn gevoel, stemming en wensen voor die dag. Door een kaart te trekken weet ik waar ik me op kan focussen die dag. Het geeft me bijvoorbeeld bevestiging dat ik de juiste beslissing heb gemaakt, dat wat ik voel klopt of waar ik alert op moet zijn.

Leg jij wel eens een tarotkaart?

img_6049