Let’s put a bird on it, vegan parfum

Lekker ruiken willen we allemaal toch? Maar dan wel het liefst verantwoord en vegan. Vegan (en lekker) parfum vinden is niet heel eenvoudig. Online is heus genoeg te vinden, maar het liefst ruik is het toch eerst in een winkel. Laatst was ik bij The Gathershop in Amsterdam en vond ik vegan parfum!! Lees snel verder of het wat is!

Let’s put a bird on it, vegan parfum

Ik was laatst toevallig in de buurt van The Gathershop (Amsterdam). Ik wilde bij het nieuwe La La IJs een bananen milkshake proberen. Man, die is echt goddelijk. Naast de ijswinkel zit de (food) hallen. Aan de ene kant heb je eettentjes en aan de andere kant zitten winkeltjes. Zoals The Gathershop. Dit is een klein winkeltje met prachtige unieke items. Ze verkopen parfum van het merk Let’s put a bird on it.

Het merk

Let’s put a bird on it is een merk dat is ontstaan in San Diego. Alle ingrediënten zijn natuurlijk en duurzaam. Het merk test niet op dieren en alle parfums zijn vegan en vrij van parabenen. Dat klinkt super goed toch? Nu de vraag, ruik je ook een beetje lekker als je het parfum draagt?!

Het parfum

Ik ben voor de geur, Blackberry and Amber gegaan. Dit is echt, althans voor mij dan, een geur waarvan je meteen fan bent. Ik vind het verslavend lekker. Het is een heel warme geur. Spannend maar niet overheersend. Let’s put a bird on it, beschrijft de geur als volgend; Rijpe zwarte bes en cassis gemixt met bergamot en warme amber.

De meeste parfums zijn op basis van alcohol en vrij chemisch. Dit parfum heeft avocado en kokosolie als basis. Het is een non toxisch parfum. Ik vind het zo fijn om te weten wat ik op mijn huid spray/smeer. Ingrediënten die geen hocus pocus zijn, maar gewoon te begrijpen. Wel heb ik het gevoel dat het parfum iets minder lang blijft hangen dan een parfum op alcohol basis. Maar goed, dit is natuurlijk gemakkelijk te verhelpen door het wat vaker aan te brengen. Ik ben heel benieuwd naar de andere geuren en ik ga zeker een full size hiervan aanschaffen!!!

Het parfum is te verkrijgen in de winkel en online.

Non Toxic Vegan Perfume – Blackberry & Amber