The power of crystal healing

Edelstenen en mineralen. Ik vind ze van kinds af aan al magisch. Zo nu en dan zocht ik wel eens wat op internet. En ik koop wel eens een mineraal op gevoel, maar ik miste wel een handboek. Lees snel verder wat ik van dit boek vind!

The power of crystal healing – Emma Lucy Knowles

Ik heb dit boek meermaals op Instagram voorbij zien komen. Ik was er zo benieuwd naar dat ik besloot zelf ook een exemplaar aan te schaffen. Wat ik fijn vind aan dit boek is dat het zo modern is. Geen stoffig oud boek waarvan de vormgeving niet mooi is. De fotografie en vormgeving van dit boek is werkelijk waar prachtig. Heel minimalistisch. Daar houd ik van!!

Flaptekst boek

This beautiful, modern crystal bible features over 100 crystals to raise your vibrations. Cleanse your mind, body and spirit, heal your home, charge your creativity, achieve your career goals, improve your relationships, or simply bring greater wellbeing and more positivity into your every day. Harness the power to heal yourself and live the life you want.

Includes:
Over 70 crystals and their physical, spiritual and emotional healing powers
A guide to selecting, cleansing and caring for your crystals
Crystal meditation techniques
An introduction to the chakras
Gorgeous lifestyle photography

Bron; https://www.penguin.co.uk/books/1115670/the-power-of-crystal-healing/

Mijn ervaring met het boek

Buiten het feit dat er uitleg staat over (veel) verschillende edelstenen en mineralen, wordt in het boek ook heel mooi verwerkt hoe je deze mineralen in je dagelijks leven kunt gebruiken. Hoe je ze kunt integreren en het beste eruit kunt halen. Het boek gaat verder dan alleen informatief te zijn. Het is zeker ook een praktische gids. Er staat in hoe je je mineralen uitzoekt, waarop te letten bij de aanschaf. De beschreven mineralen zijn onderverdeeld in categorieën waarvoor je ze zou kunnen gebruiken. Denk aan innerlijke rust en kalmte of het bereiken van je doelen. Dit maakt het boek zo mooi, en praktisch!

Verder staat er in welke mineralen je in je huis neer zou kunnen zetten. Ook staan er een aantal (chakra) meditaties in. Uiteraard met de mineralen samen. Als laatst, ook niet geheel onbelangrijk, hoe je je mineralen schoon kunt maken en op kunt laden.

Conclusie

Al met al, een heel mooi praktisch boekje! Ik ben echt fan. Als je opzoek bent naar een praktische gids over mineralen, is dit zeker een aanrader!!