Hotspot O’YO Gent

Een paar weken geleden bezocht ik Gent. Dit blijft toch wel een van mijn favoriete steden. De stad is prachtig, het is net alsof je in een openluchtmuseum loopt. Het Vlaams klinkt natuurlijk geweldig én niet geheel onbelangrijk, er zijn genoeg vegan tentjes te vinden. O’YO is veruit mijn favoriet, een must als je Gent bezoekt!

O’YO zit aan de Brabantdam 82. Dit is makkelijk te bereiken vanuit het centrum. Het is een klein stukje wandelen en de tram stopt er praktisch voor de deur. Ze zijn van maandag tot en met zondag open, met uitzondering van woensdag. Je kunt er alleen overdag eten.  Je vindt alle informatie op hun website.

O’YO is een vegetarisch restaurant maar de meeste gerechten zijn veganistisch of veganistisch te maken. Ze serveren super gezonde maaltijden die nog eens heerlijk zijn! Het personeel is ontzettend vriendelijk en het interieur is heel fijn. De perfecte plek om even bij te komen van al dat wandelen en wat lekkers te eten. Wat ook heel fijn is dat je gewoon water kunt pakken. Ook krijg je een gratis refill als je thee op is. Dit vind ik altijd heel gastvrij.

Ik heb de vorige keer dat ik er was de Balance Bowl gegeten, een erg lekkere en vullende salade. Ik zag nu dat ze ook croissants hadden. Overal waar ik kom probeer ik een vegan croissant. Heel vervelend om te testen haha. Dit is veruit de beste die ik tot nu toe gegeten heb. Just like the real deal 😉
De boekweitpannenkoeken waren heerlijk. Luchtig, niet te zoet en goed vullend. Je kunt uit veel verschillende toppings kiezen. De opties zijn eindeloos.
Geen zin in zoet? Geen probleem! Ik nam als ontbijt de Golden Goodness Bowl, dit is een Dahl met groenten. Bestel er wat extra brood bij en het is perfect!

img_6665
Beste veganistische croissant ooit!
Processed with RNI Films. Preset 'Agfa Optima 200'
Boekweitpannenkoeken

img_6667

Je hoort en ziet het 😉
Ik ben enthousiast! Voor mij is de hotspot O’YO een must als ik in Gent ben.
Ben jij er al eens geweest?