Terug van weggeweest

De afgelopen maanden is het erg rustig geweest op mijn blog. Maar ik ben weer terug!

Soms probeer je een ander pad te bewandelen omdat het volgens de maatschappelijke standaard het meest wijze zou zijn. Dat wil niet zeggen dat dat pad voor jou het meest passend is. Voor mij was dat het zeker niet. Ik besloot weer te gaan studeren terwijl ik weet dat het niet voor mij werkt. Het gaf me geen voldoening en het verlies van autonomie benauwde me. Toch heb ik een hoop geleerd het afgelopen half jaar. Ik weet beter wat ik wil en waar ik goed in ben. Ik weet waar ik mij op wil gaan focussen. 

De opleiding zorgde ervoor dat ik geen tijd meer had om te bloggen, te fotograferen en om muziek te maken. Ik miste het waanzinnig. Ik had nergens meer ruimte voor. De tijd om met geliefde vrienden en familie af te spreken was zo gering. Voor mij is dat geen leven. Ik voelde me opgesloten. Ik kreeg geen lucht meer. Het was verdrinken in de opgelegde norm.
Ik heb voor mijzelf gekozen, ongeacht wat mensen ervan vinden. Het is mijn leven.
Nu is het tijd om mijn eigen weg te gaan bewandelen.  Hoe dat er precies uit zal gaan zien, weet ik nog niet. Maar alle opties liggen open. Precies hoe ik het graag zie.

Je kunt dan ook weer volop blogposts verwachten de komende tijd.
Hou vooral ook mijn Instagram in de gaten, daar post ik regelmatig op.

Volg je droom en neem af en toe een risico!

Liefs Eline