Secret garden – vegan sushi

Ik ben in Berlijn! Dat betekent natuurlijk dat ik zoveel mogelijk vegan hotspots ga uit proberen. Secret garden heeft vegan sushi, luxe vegan sushi. Je vindt hier geen standaard komkommer of avocado maki rollen.

Secret garden zit boven de veganistische supermarkt Veganz. De vorige keer toen ik in Berlijn was zat hier nog een ander restaurant waar ik geen fan van was. Dit is een heel goede vervanger. Secret garden serveert fantastische vegan sushi. Zoals ik in mijn intro al schreef, vind je hier niet de standaard sushi waar wij het als veganisten normaal mee moeten doen.

Ik had een rol met vegan zalm en avocado. De textuur was net echte zalm! Heel bizar maar wel erg lekker. Ik weet niet meer precies wat er in de andere rol zat, maar het was crunchy, fris en ontzettend smaakvol. Naast de sushi had ik ook een portie gyoza’s besteld. Helaas waren die wat teleurstellend. Ik zou het hier bij de sushi houden!

De prijs is gemiddeld, ik was voor deze maaltijd 17 Euro kwijt. Wel werd me bij het pinnen verteld dat de fooi niet inbegrepen was, dit vond ik erg opdringerig. Maar al met al, een absolute aanrader als je in Berlijn bent!

Tip!!!!! Als je uit de Veganz supermarkt komt, zit daar ook een instore broodjes/koffietent. Daar kun je ook vegan sushi kopen voor een fijner bedrag dan in het restaurant. Dit zijn reeds gevulde boxen maar ook erg lekker.

Als je mijn avonturen in Berlijn wilt volgen, vergeet me dan zeker niet op Instagram te volgen! https://www.instagram.com/eline.juliette/?hl=nl

Secret garden Vegan Sushi
Warschauer Str. 33 Berlin