Fotodagboek Curaçao 2022

Voordat alle hectiek van het hoogseizoen losbarstte besloot ik nog even snel naar Curaçao te gaan. Ik spendeerde anderhalve week op het tropische eiland. Genietend (en vooral constant oververhit) van wuivende palmbomen, de fonkelende lampjes ’s nachts in de verte vanaf mijn balkon, ontelbaar veel verschillende kleuren huizen en heerlijk dobberen in zee.

Het was ontzettend genieten en ik heb echt wel even een traantje moeten laten toen ik weer terug moest vliegen naar Nederland. De heerlijke stranden, fantastisch water om in te zwemmen, de harde wind op een hete dag en het ontzettend kleurrijke karakter van het eiland mis ik enorm.
Ik hoop dat je met plezier hebt gekeken naar mijn fotodagboek van Curaçao.
Vooral Jeanne natuurlijk 😉

Als je meer wilt zien van mijn tripje, dan kun je kijken op mijn Instagram.