Over

Welkom op de holistische herbivoor!

Ik ben Eline, 30 jaar en ik woon samen met een pluizige winter demoon in een kleine stad in de buurt van Amsterdam. Niet de place to be, wel een fijne uitvalsbasis. Sinds 2016 houd ik met veel plezier deze website bij.

Ik ben overal voor te enthousiasmeren en ik heb een brede interesse. Dit uit zich vooral ook in mijn opleidingen; International Business aan de Hogeschool Zuyd in Maastricht, visagie bij B-Acadamy Amsterdam, patisserie bij het culinaire centrum in Beverwijk, toegepaste fotografie en beeldcommunicatie aan de Fotovakschool Amsterdam, natuurvoedingskunde aan het Kraaybeekerhof in Driebergen, social work aan de Hogeschool Inholland Alkmaar en ik heb stage gelopen bij Home-Start Humanitas. Vervolgens ben in communicatie gaan studeren aan de Hogeschool Inholland Amsterdam en de laatste studie waar ik me aan gewaagd heb was de fotografie opleiding aan de Fotoschool te Amsterdam.

Voeding gaat verder dan alleen ”eten”. Voeding draait om balans. Balans in het lichaam. Balans in de geest. Het draait om bewustwording en bewustzijn. Wat eet je, hoe voelt je lichaam, wat heb je nodig? Alles staat met elkaar in verbinding. Holisme stamt af van het Griekse woord ‘Holon’ wat heel betekent. Holisme of “New Age” hoe het ook wel genoemd wordt, heeft het stigma heel zweverig te zijn. Dat is erg jammer, het kan je namelijk zoveel brengen. Ik hoop je met mijn site te inspireren. Je te laten zien dat holisme en plantaardig eten alles behalve zweverig hoeft te zijn. Maar dat het misschien net voor dat stukje bewustwording en balans kan zorgen in je leven!

Naast plantaardig eten en holisme zul je hier van alles tegen kunnen komen. Artikelen over feminisme, boekrecensies, bijzondere locaties, recepten, reizen en nog veel meer. Ik hoop dat je de content van mijn blog leuk vindt en mij vaak zult bezoeken.

Ook ik ben uiteraard actief op instagram @deholistischeherbivoor.Volg me daar voor inspirerend (ik moet het even verkopen he) beeldmateriaal. Op facebook ben ik te vinden onder Eline Juliette. Naast mijn persoonlijke pagina heb ik er ook speciaal een voor mijn blog. Like De Holistische Herbivoor op facebook, zo mis je nooit een post! Ook kun je je per mail op de hoogte worden gehouden van mijn laatste berichten. Wat een feest he!

Je kunt mij mailen op; deholistischeherbivoor@outlook.com

Alle foto’s en beelden die je op mijn site ziet, zijn door mij gemaakt. De foto’s zijn mijn eigendom en mag je niet zonder mijn toestemming gebruiken. Als je meer foto’s van mij wilt zien kun je kijken op mijn Instagram. @deholistischeherbivoor Ook als je mijn recepten voor commerciële doeleinden wilt gaan gebruiken is het wel zo netjes om eerst met mij contact op te nemen. Ik werk namelijk erg hard om de recepten te perfectioneren en ze te veganizen. Dank je wel! 

4 replies to Over

Geef een reactie