Weleda voedende haarolie

Stel je voor, je hebt een hutje gehuurd in de bossen van Zweden. In de winter dan. In de zomer stikt het er van de muggen. Je hebt de hele dag door de sneeuw gewandeld, met een paar elanden geknuffeld en geflirt met een knappe viking (vrouw). Dat zijn vermoeiende activiteiten. Vandaar dat je s’avonds lekker de sauna in gaat die naast je blokhut staat. De stoom ruikt naar etherische oliën. Je droomt weg, denkend aan de viking (vrouw) van eerder vandaag. Zie je het een beetje voor je? Nou, zo ruikt de haarolie van Weleda!

Weleda voedende haarolie

Goed, de geur is heerlijk. Moge dat duidelijk zijn. Ik ben ook heel blij dat ik je kan vertellen dat het product zelf heel erg fijn werkt. Je kunt het gebruiken voordat je je haar gaat wassen, als bescherming voor je haar. Of je gebruikt het op droog of vochtig haar. Je hebt maar een paar druppels nodig, de olie is heel erg rijk en voedt dan ook zeer goed. Feitelijk wat je van een olie verwacht. De olie maakt mijn haar niet vet maar juist heerlijk zacht.

 

Ingrediënten; Arachis Hypogaea (pinda olie), Trifolium Pratense (klaverbloem) Flower Extract, Parfum (from natural essential oils), Arcticum Lappa Root Extract (kliswortelextract), Limonene, Linalool, Geraniol, Coumarin

 

Het hoofdbestanddeel is pinda olie. De olie is rijk aan linolzuur en olie (omega-6), vitamine E en verzadigde vetzuren. Deze olie is erg geschikt voor de droge huid.

Klaverbloem extract gaat haaruitval tegen. Ook zorgt het ervoor dat het haar steeds sterker  en soepeler wordt.

Rozemarijn wordt gebruikt om de warmtebalans en circulatie te stimuleren. De intense geur verfrist de geest en helpt tegen vermoeidheid.

Kliswortelextract wordt gebruikt voor de verzorging van een droge en gevoelige huid.

De olie is een gecertificeerd natuurproduct en vegan.

De olie kun je online kopen (tussen de 6 en 9 euro) en in natuurwinkels.

 

Bron; http://www.weleda.nl