De Holistische Herbivoor

Welkom op de holistische herbivoor! Een blog over veganisme, spiritualiteit, feminisme, reizen en nog veel meer!

Op mijn achtste werd ik vegetariër. Het idee van dieren eten stond me tegen, ik vond het zielig en onnodig.
Ruim acht jaar eet ik volledig plantaardig. Het stoppen met consumeren van dierlijke producten is de beste beslissing die ik ooit gemaakt heb. Ik heb meer energie, ik ben veel gezonder, ik draag niet bij aan het (dieren)leed en bovenal; ik heb nog nooit zo lekker gegeten als nu.

Voeding gaat verder dan alleen ”eten”. Voeding draait om balans. Balans in het lichaam. Balans in de geest. Het draait om bewustwording en bewustzijn. Wat eet je, hoe voelt je lichaam, wat heb je nodig? Alles staat met elkaar in verbinding. Holisme stamt af van het Griekse woord ‘Holon’ wat heel betekent. Holisme of “New Age” hoe het ook wel genoemd wordt, heeft het stigma heel zweverig te zijn. Dat is erg jammer, het kan je namelijk zoveel brengen. Ik hoop je met mijn site te inspireren. Je te laten zien dat holisme en plantaardig eten alles behalve zweverig hoeft te zijn. Maar dat het misschien net voor dat stukje bewustwording en balans kan zorgen in je leven!

Naast veganisme en holisme zul je hier van alles tegen kunnen komen. Artikelen over feminisme, boekrecensies, bijzondere locaties, recepten, reizen en nog veel meer. Ik hoop dat je de content van mijn blog leuk vindt en mij vaak zult bezoeken.

Ook ik ben uiteraard actief op instagram @deholistischeherbivoor. Volg me daar voor inspirerend (ik moet het even verkopen he) beeldmateriaal. Op facebook ben ik te vinden onder De Holistische Herbivoor. Naast mijn persoonlijke pagina heb ik er ook speciaal een voor mijn blog. Like De Holistische Herbivoor op facebook, zo mis je nooit een post! Ook kun je je per mail op de hoogte worden gehouden van mijn laatste berichten. Wat een feest he!

Je kunt mij mailen op; deholistischeherbivoor@outlook.com

Alle foto’s en beelden die je op mijn site ziet, zijn door mij gemaakt. De foto’s zijn mijn eigendom en mag je niet zonder mijn toestemming gebruiken. Als je meer foto’s van mij wilt zien kun je kijken op mijn Instagram @deholistischeherbivoor Ook als je mijn recepten voor commerciële doeleinden wilt gaan gebruiken is het wel zo netjes om eerst met mij contact op te nemen. Ik werk namelijk erg hard om de recepten te perfectioneren en ze te veganizen. Dank je wel!