Fotodagboek Berlijn 2020

Het is alweer bijna een jaar geleden sinds ik in Berlijn was. Ik heb onwijze heimwee naar mijn favoriete stad en het ziet er helaas naar uit dat we voorlopig toch nog moeten thuisblijven. Om mijzelf, en hopelijk jou ook, op te vrolijken en even te laten wegdromen, deel ik een korte impressie van mijn week in Berlijn. Veel kijkplezier!

Ik hoop dat je het leuk vond om deze korte foto-impressie te zien van Berlijn. Het is zo’n bijzondere en veelzijdige stad. Mensen die beweren dat het slechts een grijze en grauwe stad is, zijn nooit in het mooie Prenzlauer Berg geweest of in de Bergmannkiez buurt. In deze week heb ik maar een kleine fractie van de stad gezien, het is zo enorm groot. Ik hoop dat ik snel weer terug kan om nog veel meer te ontdekken! Ben jij wel eens in Berlijn geweest?